электронная
200
печатная A5
543
18+
Закопува Забна жаба

Закопува Забна жаба

Фантазија комедија

Объем:
352 стр.
В магазинах:
Возрастное ограничение:
18+
ISBN:
978-5-0050-7854-4
электронная
от 200
печатная A5
от 543

О книге

Дали е атомската енергија корисна, но исто така и опасна за сите што живеат на земјата? Ова е така, но не и за нив. Излегува дека кој е роден во него, тој не може да живее без тоа, како што сме без атмосфера и кислород. Уништување еден, друг се создава. И, тука се појавија мутанти, на места на нуклеарни катастрофи и несовесни нуклеарни тестови кои се бореа за нивното постоење, паралелно со нас. На Путин му се допадна овој роман… # Сите авторски права се задржани…

Книга публикуется в авторской орфографии и пунктуации

Отзывы

У этой книги ещё нет отзывов, оставьте свой отзыв первым!

Автор

СтаВл Зосимов Премудрословски
СтаВл Зосимов Премудрословски
Ставл Зосимов Премудрославски (според пасошот: Зосимов Станислав Владимирович). Роден на 24 јуни 1975 година, во градот Ајакоз, регионот Семипалатинск, Каз. ССР., Во семејство на наставници. Од 1996 година живее во Русија. Од детството тој беше fondубител на креативноста: пишува поезија, проза, музика. Сега, инвалидско лице од третата група.