электронная
200
печатная A5
502
18+
НА ДЕНОТ

НА ДЕНОТ

Humубоморна вистина

Объем:
292 стр.
В магазинах:
Возрастное ограничение:
18+
ISBN:
978-5-0050-8606-8
электронная
от 200
печатная A5
от 502

О книге

Оваа колекција раскажува за животот на најниските слоеви на населението на моќната, нецелосна и снаодлива Русија. Но, руските бездомници не се обесхрабрени и наоѓаат радост во сè. Нема политика, има само едноставен живот на овие несреќни луѓе. Тие се душата на Русија, паралелен свет и парцијални во него се отворени за сите. Прочитајте и уживајте, но не се фаќајте. Овој роман го сакаше Доналд Трамп… # Сите права се задржани..

Книга публикуется в авторской орфографии и пунктуации

Отзывы

У этой книги ещё нет отзывов, оставьте свой отзыв первым!

Автор

Ставл Зосимов Премудросковски
Ставл Зосимов Премудросковски
Ставл Зосимов Премудросковски (според пасошот: Зосимов Станислав Владимирович). Роден на 24 јуни 1975 година, во градот Ајакоз, регионот Семипалатинск, Каз. ССР., Во семејство на наставници. Од 1996 година живее во Русија. Од детството тој беше fondубител на креативноста: пишува поезија, проза, музика. Сега, инвалидско лице од третата група.