18+
N THE DIT

Объем: 264 бумажных стр.

Формат: epub, fb2, pdfRead, mobi

Подробнее

аннотация

Ky koleksion tregon për jetën e shtresave më të ulëta të popullsisë së Rusisë së fuqishme, jo të plotë dhe të shkathët. Por njerëzit e pastrehë rus nuk dekurajohen dhe gjejnë gëzim në gjithçka. Nuk ka politikë, ka vetëm një jetë të thjeshtë të këtyre njerëzve fatkeq. Ata janë shpirti i Rusisë, një botë paralele dhe pjesore në të është e hapur për të gjithë. Lexoni dhe shijoni, por mos u kapni. Ky roman u pëlqye nga Donald Trump… # Të gjitha të drejtat e rezervuara..

Автор

StaVlе Zosimov Premudroslowski
StaVlе Zosimov Premudroslowski
StaVlе Zosimov Premudroslovski (pēc pases: Zosimov Stanislav Vladimirovičs). Dzimis 1975. gada 24. jūnijā Ayakoz pilsētā, Semipalatinskas apgabalā, Kaz. SSR., Skolotāju ģimenē. Kopš 1996. gada dzīvo Krievijā. Kopš bērnības viņam patika radošums: viņš rakstīja dzeju, prozu, mūziku. Tagad trešās grupas invalīds.

Подробная информация

Объем: 264 стр.

Дата выпуска: 5 декабря 2019 г.

Возрастное ограничение: 18+

В магазинах: ЛитРесOzon

Формат: epub, fb2, pdfRead, mobi

ISBN: 978-5-0050-8542-9

отзывы

У этой книги ещё нет отзывов, оставьте свой отзыв первым!

Оцените книгу

Рекомендуемые

Голкипер
ГолкиперАлексей Аимин
100
0.00
АдрастеЯ
АдрастеЯИван Плахов
200
0.00
Анастасия
АнастасияАнастасия Маскевич
0
0.01
Анастасия
АнастасияИльдар Абдрахманов
20
0.01
Anecdotes
Anecdotes
100
5.02
Ангел любви
Ангел любвиЛора Брайд
0
0.01
Аноптикус
АноптикусАлександр Назаркин
0
0.01
Антипод-s
Антипод-sКонстантин Марино
352
5.014
Азурландрия
АзурландрияНаталья Исаева
40
0.01
Бабушка
БабушкаАлексей Шарыпов
100
0.02

Издай свою книгу

Создай свою книгу с Rideró бесплатно прямо сейчас. Это просто, как раз, два, три!

Создать книгу бесплатно