электронная
200
печатная A5
581
18+
MUTANTI SOVIET

MUTANTI SOVIET

Implengan lucu

Объем:
354 стр.
Возрастное ограничение:
18+
ISBN:
978-5-0050-9336-3
электронная
от 200
печатная A5
от 581

О книге

Di dieu, mutant nuklir ti zona Chernobyl, anu disebut GALUPY, nyerang mutan Chelyabinsk, anu disebut BLACKS. Sareng kéngingkeun aranjeunna, gandum samar tina situs uji nuklir Semipalatinsk, namina, STASYAN, anu gaduh babaturan sareng mutan tunggal anu séjén, namina, Gryzha Gemoroev… Sareng sadaya berjuang pikeun kahirupan… Novel paporit tina Putin. #Sadaya hak ditangtayungan..

Книга публикуется в авторской орфографии и пунктуации

Отзывы

У этой книги ещё нет отзывов, оставьте свой отзыв первым!

Автор

StaVl Zosimov Premudroslovsky
StaVl Zosimov Premudroslovsky
StaVl Zosimov Premudroslovsky (nurutkeun pasporna: Zosimov Stanislav Vladimirovich). Dilahirkeun 06/24/1975, di kota Ayakoz, wilayah Semipalatinsk Kaz. SSR., Dina kulawarga guru. Kusabab 1996 cicing di Rusia. Ti budak leutik anjeunna resep kreativitas: anjeunna nyerat puisi, prosa, musik. Ayeuna, jalma cacad kelompok katilu.