электронная
200
печатная A5
477
18+
Луд детектив

Луд детектив

Смешен детектив

Объем:
258 стр.
В магазинах:
Возрастное ограничение:
18+
ISBN:
978-5-4498-0605-5
электронная
от 200
печатная A5
от 477

О книге

Во Англија има детектив, Шерлок Холмс и д-р Вотсон; Во Европа — Херкуле Поарот и Хастингс; во САД, Ниро Волф и Арчи Гудвин. И еве, Русите, ова е окружниот генерал Клоп и неговиот гаден помошник, коморал, Инџифалапат. Заедно нема да се видат едни со други, но тоа не ги спречува да истражуваат кривични предмети… Овој роман го сакаше Путин. # Сите права се задржани.

Книга публикуется в авторской орфографии и пунктуации

Отзывы

У этой книги ещё нет отзывов, оставьте свой отзыв первым!

Автор

СтаВл Зосимов Премудрословски
СтаВл Зосимов Премудрословски
Ставл Зосимов Премудросковски (според пасошот: Зосимов Станислав Владимирович). Роден на 24 јуни 1975 година, во градот Ајакоз, регионот Семипалатинск, Каз. ССР., Во семејство на наставници. Од 1996 година живее во Русија. Од детството тој беше fondубител на креативноста: пишува поезија, проза, музика. Сега, инвалидско лице од третата група.