электронная
200
печатная A5
485
18+
ING DINA

ING DINA

Bebener Humorous

Объем:
234 стр.
Возрастное ограничение:
18+
ISBN:
978-5-0050-9847-4
электронная
от 200
печатная A5
от 485

О книге

Koleksi iki nyritakake babagan umur lapisan paling rendah saka Rusia sing kuat, ora lengkap lan sumber daya Rusia. Nanging wong-wong sing ora duwe omah Rusia ora semangat lan nemu kabungahan ing kabeh. Ora ana politik, mung ana urip sing gampang kanggo wong-wong iki. Dheweke minangka jiwa Rusia, jagad sing podo karo lan sebagean ing kene mbukak kanggo kabeh. Waca lan seneng, nanging aja kejiret. Novel iki disenengi dening Donald Trump… #Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang..

Книга публикуется в авторской орфографии и пунктуации

Отзывы

Гость

https://www.dropbox.com/s/pf51imo0yg1mpim/____.png?dl=0

August 23, 2021, в 3:04 AM

Автор

StaVl Zosimov Premudroslovsky
StaVl Zosimov Premudroslovsky
StaVl Zosimov Premudroslovsky (miturut paspor: Zosimov Stanislav Vladimirovich). Lair tanggal 24 Juni 1975, ing kutha Ayakoz, Wilayah Semipalatinsk, Kaz. SSR., Ing kulawarga kulawarga. Wiwit taun 1996 urip ing Rusia. Wiwit alit dheweke seneng karo kreatifitas: dheweke nulis puisi, prosa, musik. Saiki, wong cacat klompok katelu.