электронная
200
печатная A5
564
18+
Freak Soviet

Freak Soviet

Fantasi lucu

Объем:
334 стр.
Возрастное ограничение:
18+
ISBN:
978-5-0050-9418-6
электронная
от 200
печатная A5
от 564

О книге

Ing kene, mutan nuklir saka zona Chernobyl, sing diarani GALUPY, nyerang mutan Chelyabinsk, sing diarani BLACKS. Lan nggawa wong-wong mau, sparrow botak saka situs tes nuklir Semipalatinsk, jenenge, STASYAN, sing dadi kanca karo mutan tunggal, jenenge, Gryzha Gemoroev… Lan kabeh padha berjuang kanggo nyawane… Novel favorit Putin. # Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang..

Книга публикуется в авторской орфографии и пунктуации

Отзывы

У этой книги ещё нет отзывов, оставьте свой отзыв первым!

Автор

StaVl Zosimov Premudroslovsky
StaVl Zosimov Premudroslovsky
StaVl Zosimov Premudroslovsky (miturut paspor: Zosimov Stanislav Vladimirovich). Lair 06/24/1975, ing kutha Ayakoz, wilayah Semipalatinsk Kaz. SSR., Ing kulawarga guru. Wiwit taun 1996 urip ing Rusia. Wiwit alit dheweke seneng karo kreatifitas: dheweke nulis puisi, prosa, musik. Saiki, wong cacat klompok katelu.