электронная
180 125
печатная A5
444
18+
DI HARI
30%скидка

DI HARI

Kaleresan pikaseurieun

Объем:
250 стр.
В магазинах:
Возрастное ограничение:
18+
ISBN:
978-5-0050-9666-1
электронная
от 180 125
печатная A5
от 444

О книге

Koléksi ieu nyaritakeun kahirupan lapisan panghandapna tina populasi anu kawasa, teu lengkep sareng kapinteran Rusia. Tapi jalma-jalma anu teu boga basa Rusia henteu resep sareng mendakan kabagjaan dina sagala hal. Teu aya politik, ngan aya kahirupan saderhana jalma-jalma musibah ieu. Aranjeunna mangrupikeun jiwa Rusia, dunya anu paralel sareng sepalarna di lebet pikeun sadayana. Maca teras nikmati, tapi moal kajepet. Novel ieu disukai ku Donald Trump… #Sadaya hak ditangtayungan..

Книга публикуется в авторской орфографии и пунктуации

Отзывы

У этой книги ещё нет отзывов, оставьте свой отзыв первым!

Автор

StaVl Zosimov Premudroslovsky
StaVl Zosimov Premudroslovsky
StaVl Zosimov Premudroslovsky (nurutkeun pasporna: Zosimov Stanislav Vladimirovich). Dilahirkeun dina 24 Juni 1975, di kota Ayakoz, Wilayah Semipalatinsk, Kaz. SSR., Dina kulawarga guru. Kusabab 1996 cicing di Rusia. Ti budak leutik anjeunna resep kreativitas: anjeunna nyerat puisi, prosa, musik. Ayeuna, jalma cacad kelompok katilu.