электронная
200
печатная A5
505
18+
Detektif Edan

Detektif Edan

Detektif lucu

Объем:
259 стр.
В магазинах:
Возрастное ограничение:
18+
ISBN:
978-5-4498-0017-6
электронная
от 200
печатная A5
от 505

О книге

Ing Inggris ana detektif, Sherlock Holmes lan Dr. Watson; Ing Eropa — Hercule Poirot and Hastings; ing AS, Niro Wolfe lan Archie Goodwin. Lan ing kene, Rusia, yaiku Klop umum lan asisten, perusahaan, Incifalapat. Bebarengan ora bakal ndeleng saben liyane, nanging iki ora mandhegake investigasi kasus pidana… Novel iki disenengi Putin. # Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

Книга публикуется в авторской орфографии и пунктуации

Отзывы

У этой книги ещё нет отзывов, оставьте свой отзыв первым!

Автор

StaVl Zosimov Premudroslovsky
StaVl Zosimov Premudroslovsky
StaVl Zosimov Premudroslovsky (miturut paspor: Zosimov Stanislav Vladimirovich). Lair tanggal 24 Juni 1975, ing kutha Ayakoz, Wilayah Semipalatinsk, Kaz. SSR., Ing kulawarga kulawarga. Wiwit taun 1996 urip ing Rusia. Wiwit alit dheweke seneng karo kreatifitas: dheweke nulis puisi, prosa, musik. Saiki, wong cacat klompok katelu.