электронная
200
печатная A5
516
18+
Crazy Detektif

Crazy Detektif

Detektif lucu

Объем:
274 стр.
В магазинах:
Возрастное ограничение:
18+
ISBN:
978-5-4498-0109-8
электронная
от 200
печатная A5
от 516

О книге

Di Inggris aya detektif, Sherlock Holmes sareng Dr. Watson; Di Éropa — Hercule Poirot sareng Cileunyi; di AS, Niro Wolfe sareng Archie Goodwin. Jeung di dieu, urang Rusia, ieu mangrupikeun jabatan kabupaten Klop sareng asistén na jahat, kopral, Incifalapat. Duaan aranjeunna moal ningali silih, tapi ieu teu ngeureunkeun aranjeunna tina nalungtik kasus pidana… Novel ieu disukai ku Putin. # Sadaya hak ditangtayungan.

Книга публикуется в авторской орфографии и пунктуации

Отзывы

Гость

https://cloud.mail.ru/public/6zXG/TS43Un92d

August 28, 2021, в 8:50 AM

Автор

StaVl Zosimov Premudroslovsky
StaVl Zosimov Premudroslovsky
StaVl Zosimov Premudroslovsky (nurutkeun pasporna: Zosimov Stanislav Vladimirovich). Dilahirkeun dina 24 Juni 1975, di kota Ayakoz, Wilayah Semipalatinsk, Kaz. SSR., Dina kulawarga guru. Kusabab 1996 cicing di Rusia. Ti budak leutik anjeunna resep kreativitas: anjeunna nyerat puisi, prosa, musik. Ayeuna, jalma cacad kelompok katilu.