аннотация

A është energjia atomike e dobishme, por edhe e rrezikshme për të gjithë që jetojnë në tokë? Kjo është kështu, por jo për ta. Rezulton se kush ka lindur në të, ai nuk mund të jetojë pa të, pasi ne jemi pa atmosferë dhe oksigjen. Duke shkatërruar një, një tjetër është duke u krijuar. Dhe këtu u shfaqën mutantë, në vendet e katastrofave bërthamore dhe provave bërthamore të pakujdesshme që luftuan për ekzistencën e tyre, paralelisht me ne. #Të gjitha të drejtat e autorit të rezervuara…

Автор

StaVlе Zosimov Premudroslowski
StaVlе Zosimov Premudroslowski
StaVlе Zosimov Premudroslovski (pēc pases: Zosimov Stanislav Vladimirovičs). Dzimis 1975. gada 24. jūnijā Ayakoz pilsētā, Semipalatinskas apgabalā, Kaz. SSR., Skolotāju ģimenē. Kopš 1996. gada dzīvo Krievijā. Kopš bērnības viņam patika radošums: viņš rakstīja dzeju, prozu, mūziku. Tagad trešās grupas invalīds.

Подробная информация

Объем: 334 стр.

Дата выпуска: 22 ноября 2019 г.

Возрастное ограничение: 18+

В магазинах: AliExpresswildberriesOzonЛитРес

Формат: epub, fb2, pdfRead, mobi

ISBN: 978-5-0050-7675-5

отзывы

У этой книги ещё нет отзывов, оставьте свой отзыв первым!

Оцените книгу

Рекомендуемые

Thám tử điên
Thám tử điênStaVl Zosimov Premudroslovsky
200
0.00
AG AN LÁ
AG AN LÁStaVl Zosimov Premudroslovsky
200
0.00
AGBARA IGBAGBO
AGBARA IGBAGBOStaVl Zosimov Premudroslovsky
200
0.00
AIG AN LATHA
AIG AN LATHAStaVl Zosimov Premudroslovsky
200
0.00
ʻĀlāʻī Toothy Palaka
ʻĀlāʻī Toothy PalakaStaVl Zosimov Premudroslovsky
200
0.00
Алдаба тиштери бака
Алдаба тиштери бакаСтаВл Зосимов Акылдуусөзмындайдейт
200
0.00
AL DIA
AL DIAStaVl Zosimov Premudroslovsky
200
0.00
AL GIORNO
AL GIORNOStaVl Zosimov Premudroslovsky
200
0.00
AMIN’NY ANDRO
AMIN’NY ANDROStaVl Zosimov Premudroslovsky
200
0.01
Am Tag
Am TagStaVl Zosimov Premudroslovsky
200
0.00

Издай свою книгу

Создай свою книгу с Rideró бесплатно прямо сейчас. Это просто, как раз, два, три!

Создать книгу бесплатно